GGAS Grade 11 Students Win Gold at Pangea Math World Olympiad in Germany

GGAS Grade 11 Students Win Gold at Pangea Math World Olympiad in Germany

Updated: May 13, 2023

អបអរសារទរ សិស្សានុសិស្សពូកែ១៨រូប មកពី សាលាអាមេរិកាំងហ្គោលឌិនហ្គេត តំណាងឲ្យសិស្សកម្ពុជា ទៅប្រឡងប្រជែង គណិតវិទ្យា អូឡាំពិកពិភពលោកនៅប្រទេស អាឡឺម៉ង់ ដោយទទួលបាន មេដាយមាស ៤ មេដាយប្រាក់៤ និងមេដាយសំរិទ្ធិ ១០ ក្នុងចំណោមសិស្សពូកែ ៨៥នាក់ មកពី ៧ប្រទេស ។

អបអរសារទរ សិស្សថ្នាក់ទី១១ ឈ្មោះ ទេព សុវណ្ណពីសី មកពី សាលាអាមេរិកាំងហ្គោលឌិនហ្គេត តំណាងឲ្យសិស្សកម្ពុជា ទទួលបានមេដាយមាសចំណាត់ថ្នាក់លេខ១ ពីការប្រឡងប្រជែង គណិតវិទ្យា អូឡាំពិកពិភពលោកនៅប្រទេស អាឡឺម៉ង់ កាលពីថ្ងៃទី៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៣។

អបអរសារទរ សិស្សថ្នាក់ទី១១ ឈ្មោះ ភួង បញ្ញាឫទិ្ធ មកពី សាលាអាមេរិកាំងហ្គោលឌិនហ្គេត តំណាងឲ្យសិស្សកម្ពុជា ទទួលបានមេដាយមាសចំណាត់ថ្នាក់លេខ២ ពីការប្រឡងប្រជែង គណិតវិទ្យា អូឡាំពិកពិភពលោកនៅប្រទេស អាឡឺម៉ង់ កាលពីថ្ងៃទី៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៣។

អបអរសារទរ សិស្សថ្នាក់ទី១១ ឈ្មោះ ដា នុរាជ មកពី សាលាអាមេរិកាំងហ្គោលឌិនហ្គេត តំណាងឲ្យសិស្សកម្ពុជា ទទួលបានមេដាយមាសចំណាត់ថ្នាក់លេខ៣ ពីការប្រឡងប្រជែង គណិតវិទ្យា អូឡាំពិកពិភពលោកនៅប្រទេស អាឡឺម៉ង់ កាលពីថ្ងៃទី៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៣។